Denne gang var vi 10 voksne og 8 børn og vejret var rigtig fint.

PROGRAM:

Lørdag:

Frokost i Kalvehave labyrintpark. Derefter labyrinter og andre udfordringer.

Aftensmad og overnatning i Bakkelund B&B på Møn.

Søndag:

Møns Klint med besøg i Geocentret.

 

   

Vi mødtes i Kalvehave Labyrintpark lørdag kl. 12, hvor vi startede med at spise medbragte sandwich. Så var vi klar til at kaste os ud i løjerne.

Labyrintparken er et herligt sted, hvor der er mange sjove udfordringer for både børn og voksne. Vi prøvede lidt af hvert og stort set alle gav sig i kast med den store labyrint. Det tog sin tid for det var slet ikke nemt at finde posterne inde i labyrinten, men næsten alle kom igennem næsten uden snyd, og blev belønnet med et labyrintmester-diplom.

 
 

Så gik turen over Dronning Alexandrines bro til Møn og videre til Bakkelund B&B, hvor halmparret her tog imod os. Vi boede i en nybygget længe i fine store værelser med udgang til egen lille terrasse. Og vi havde det hele for os selv.

Udenfor var der en fælles hyggeterrasse og en stor græsplæne med gynger. Alletiders for ungerne, der gyngede, spillede bold, og blæste sæbebobler.

I en nærliggende bygning var et stort fællesrum, hvor vi spiste den dejlige hjemmelavede mad, som Anna og Michael havde taget med, og bagefter var der tid til spil, leg og snak.

Søndag sørgede værtsparret for morgenmad til os alle, og så gik turen videre til Møns Klint.

 

Vi brugte hele formiddagen på at se alle de spændende ting i det nye flotte Geocenter. Der var masser at se og udforske, og efter frokost var det tid til det udendørs. Selv om det var køligt, var vejret rigtig flot, og bøgen var lige sprunget ud. Omgivelserne var ret fantastiske. Nogle gik tur oppe på klinten, og andre begav sig ned ad de 497 trappetrin til stranden - og op igen!

Og så tøffede alle hjemad, når de havde fået nok af oplevelser og frisk luft.