Poolhuset året før havde været en succes, så det ville vi prøve igen i 2009 - dog i et lidt bedre hus og gerne med mindre transporttid. Så vi fandt et stort nyt poolhus i Marielyst på Falster, som vi lejede i den uge, hvor det var Kr. Himmelfartsdag om torsdagen. Vi inviterede alle til Kr. Himmelfartsdag, hvor vi ville give mad, men alle kunne komme før, hvis de havde tid og lyst. Resten af tiden blev mad og drikke på sammenskudsbasis.

En enkelt af vores børnefamilier var der hele ugen, resten kom senere og Kr. Himmelfartsdag var alle 8 voksne og 5 børn ankommet. Poolen blev brugt flittigt, men det blev også til både hygge, afslapning, lidt shopping, en tur på stranden i køligt vejr og adskillige ture rundt på Lolland og Falster.

   
 

Poolhuset var stort og meget velegnet til en storfamilie som vores. Soveværelserne var små, men til gengæld var der et kæmpestort køkken/alrum, stort aktivitetsrum, en stor og dejlig pool afdeling og udenfor en stor terrasse omgivet af en stor græsplæne. Køkkenet var forsynet med 2 komfurer, 2 køleskabe og 2 kaffemaskiner, så der var ingen problemer med at lave mad til mange af mennesker.

De første dage var vi kun 4 voksne og lille Storm, så vi kunne rigtigt brede os.

 

De første dage havde Storm det hele for sig selv - også poolen og sæbeboblerne, men senere på ugen måtte han dele med de andre børn. Det gik nu rigtig fint, selv om der kom noget mere gang i poolen.

Også køkkenet blev fyldt godt op, for der skulle fremstilles en ganske pæn portion mad. Kr. Himmelfartsdag var alt linet op til bøffer og pølser på grillen, men just som lækkerierne skulle på risten, trak et heftigt tordenvejr hen over området. Grilleriet måtte indstilles, og bøffer og pølser endte på panden. Det smagte nu umådelig godt alligevel.

Den heftige tordenskylle havde efterladt en stor vandpyt lige udenfor huset, og for de to små fætre var den ligeså spændende som poolen. Gummistøvlerne kom på, og så blev der hoppet og drønet rundt i vandet, mens de klukkede af grin. Rundt om stod de voksne og grinede med, mens der blev fotograferet og videooptaget. Showet stoppede, da Storm faldt pladask på maven og grin blev erstattet af hyl.

Det var nogle trætte børn, der sad og hyggede foran fjernsynet inden de skulle i seng.

 

 

Nogle tog ud og kiggede på lidt forskelligt i området. Storm tog med sine forældre og mormor her på besøg i Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejligt og der var kun få gæster, så vi havde næsten parken og dyrene for os selv - en skøn dag.

Bent og jeg tog en tur på Fuglsang Kunstmuseum og en tur til Nakskov for at se den gamle sovjetiske ubåd U359. I Gedser så vi Sydstenen, som markerer Danmarks sydligste punkt, og Gedser Fyr.

Vi havde en dejlig uge i Marielyst, og hyggede os med børn og børnebørn. Poolen blev brugt rigtig meget, og det var jo netop meningen.