I 2008 inviterede vi for første gang alle med på en familietur, så vi var 11 voksne og 5 børn. Det var også første gang vi lavede en lille folder med praktiske oplysninger om tid og sted. Billederne til folderen hentede vi på udlejerens hjemmeside, og det stemte fint med virkeligheden.

Vi havde lejet et poolhus midt i Jylland, og vi ankom fredag aften. Huset lå helt for sig selv omgivet af en meget stor græsplæne. Det var stort, lidt ramponeret og der var mindre fejl og mangler, men poolen var dejlig, og for de flestes vedkommende blev det til mange timer i vandet. Med lidt overtøj på var det også udmærket udevejr, så der blev leget på den store græsplæne og hygget på terrassen.

   

Vi havde medbragt forskelligt legetøj og tegnegrej, og især sæbeboblerne var noget af et hit.

Jens havde taget fiskestangen med og var lidt knotten, da det viste sig, at han ikke måtte fiske i den nærliggende sø selv om det ellers stod i beskrivelsen fra udlejeren.

 

 

 

Det allerbedste var den store indendørs pool, som alle 5 børn var vilde med. Ingen af dem kunne bunde, så de blev udstyret med svømmevinger og baderinge, og med en voksen ved siden af gik det bare derudad.

Selv lille forsigtige Storm endte med at blive lidt af en vandhund, når bare mor var med. Børnene og de fleste af de voksne tilbragte ganske meget af tiden i den dejlige pool.

Efter en smule tilløb blev vandrutchebanen også benyttet flittigt.

 

Det var rimelig lunt udenfor midt på dagen, men hen under aften var der brug for de varme trøjer, og om aftenen trak vi indenfor og tændte op i brændeovnen.

Vi havde medbragt supernem mad, som vi i fælleskab fik tilberedt og serveret i spisestuen, der næsten var for lille til os alle 16.

Jeg var heldig og fik fanget alle vores børn og svigerbørn med kameraet - sådan så de ud i 2008!

 

Efter den megen aktivitet gik ungerne hurtigt omkuld lørdag aften. Så fortsatte de voksne i spabadet.

Med hjem fra turen kom også en masse billeder af et skur, for Jacob gik helt agurk med kameraet, da han så det gamle faldefærdige skur, der lå på grunden - det var perfekt til det han netop var i gang med på arbejdet.