Weekenden 14.- 15. april 2007

 

 

Ideen til vores familieture startede i 2007, da vi ville besøge Randers Regnskov. Vi syntes, at vores børnefamilier også skulle opleve stedet, så vi inviterede dem med og fandt et sted, hvor vi alle kunne overnatte.

I 2007 havde vi 3 børnefamilier og ialt var vi 8 voksne og 5 små børn. Vi fandt "Stress A", som var et skønt B&B, der passede fint til os. Her var godt med plads både ude og inde.

Vi ankom i skønt vejr, og fra terrassen havde vi det flotteste panoramaview over Kalø Bugt, og der var heldigvis lige plads nok til, at vi kunne sidde på den overdækkede terrasse og spise den dejlige aftensmad, som værtinden havde kreeret til os.

Dagen efter besøgte vi Randers Regnskov og så gik turen hjemad.

Trods lang transporttid havde det været en rigtig dejlig tur, så året efter besluttede vi os for at invitere alle med på en ny tur.

 

Vi befandt os i et pragtfuldt naturområde, vejret var skønt og der var ikke langt til Kalø Slotsruin. Vi gamle tog en tur derhen, mens alle børnene blev ved huset, hvor de små kunne tumle rundt i haven.  
  Dagen efter begav vi os til Randers Regnskov, og det var en spændende oplevelse selv om de mindste tog sig en god lur ind imellem. Der var masser at se og opleve, og der var masser af voksne til at tage sig af ungerne og følge dem rundt i regnskoven, hvor der var mange eksotiske dyr at kigge på.